Szkolenie instalatorów paneli fotowoltaicznych - Dolny Śląsk |
Autor |
Wiadomość |
TiB
|
Wysłany: 2014-04-16, 19:45 Szkolenie instalatorów paneli fotowoltaicznych - Dolny Śląsk
|
|
|
Bezpłatne szkolenia instalatorów paneli fotowoltaicznych.
Serdecznie zapraszamy do udziału w cyklu szkoleń „Zielona energia szansą na rozwój miejsc pracy w województwie dolnośląskim”.
Zdobądź kwalifikacje z zakresu projektowania, montażu i serwisu instalacji paneli fotowoltaicznych, a tym samym poszerz ofertę swojej firmy lub zdobądź nowy zawód!
Cykl szkoleń kończy się zdobyciem certyfikatu instalatora paneli fotowoltaicznych.
Szkolenia są współfinansowane przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
Projekt jest skierowany do pracowników mikro-, małych i średnich przedsiębiorstw, którzy posiadają najwyżej średnie wykształcenie. Mile widziane są również Panie. Dodatkowo możesz uzyskać uprawienia SEP.
Szkolenia odbywają się w weekendy we Wrocławiu.
Cena rynkowa kursu: 4 399,30zł – w ramach naszego programu uczestnictwo jest BEZPŁATNE.
ZAPRASZAMY DO KONTAKTU:
tel. 501 068 592 // e-mail: zielonaenergia@tib.net.pl // http://www.tib.net.pl/zielonaenergia
BIURO PROJEKTU: TECHNIKA I BEZPIECZEŃSTWO SP. Z O.O., UL ROBOTNICZA 40, WROCŁAW
plakat_m.png
|
 |
Plik ściągnięto 14935 raz(y) 426.56 KB |
|
|
|
|
 |
heheniek
|
|
|
|
 |
solar
|
Wysłany: 2014-07-18, 21:07
|
|
|
Tylko takie głupie przepisy przez UE musisz mieć firmę albo pracować w mikro/małym przedsiębiorstwie.....oczywiście jak szef cie puści.... |
|
|
|
 |
Leszek99
Leszek99
|
Wysłany: 2021-06-21, 10:39 Oferta
|
|
|
Dostałem ofertę od lokalnej firmy gvolt czy ktoś jest z Katowic i może już z nich korzystał? Proponują mi panele Longi i falownik Foxess. |
|
|
|
 |
miralem
|
Wysłany: 2021-06-22, 18:29 Re: Oferta
|
|
|
Leszek99 napisał/a: | Dostałem ofertę od lokalnej firmy gvolt czy ktoś jest z Katowic i może już z nich korzystał? Proponują mi panele Longi i falownik Foxess. |
Falownik Foxess to bardzo dobry wybór, panele również powinny dać radę. Firmy nie znam. |
|
|
|
 |
|